Info over scholen

Scholenzoeker

Met deze scholenzoeker kan je gemakkelijk en snel een secundaire school met een aanbod 1A en/of 1B voor het schooljaar 2022-2023 vinden. Je kan ook het aanbod van de verschillende scholen met elkaar vergelijken.  De info voor schooljaar 2023-2024 is beschikbaar vanaf december 2022. 

Alle secundaire scholen in Antwerpen, Mortsel, Edegem, Boechout, Borsbeek en Wijnegem, GO! Atheneum Irishof in Kapellen, GO!TAK campus Kapellen, GO!TAK campus Stabroek, De Populier in Lier en het GO!Erasmusatheneum in Kalmthout werken met het online aanmeldsysteem 'Meld je aan'.

Let op:

  • Geef enkel de straatnaam in zonder het huisnummer. De scholenzoeker gaat dan automatisch naar het midden van de straat. Je kan daarna inzoomen richting het huisnummer.
     
  • De info over schoolbezoeken en infomomenten is niet meer up to date. Bekijk de website van de school voor de meest recente info. 

Inschrijven voor het huidige schooljaar 2022-2023

Je kan je kind nog inschrijven voor het huidige schooljaar in een school die nog vrije plaatsen heeft. Bel de school om te informeren of er nog plaats is en ga naar de school om in te schrijven.

Overzicht scholen

Op http://www.onderwijskiezer.be vind je extra informatie over alle secundaire scholen.

Overzicht scholen buitengewoon secundair onderwijs

Op het portaal buitengewoon secundair onderwijs vind je  bij 'Info over scholen' een overzicht van alle scholen buitengewoon secundair onderwijs.