Info over scholen

Scholenzoeker

Met deze scholenzoeker kan je gemakkelijk en snel een secundaire school met een aanbod 1A en/of 1B voor het schooljaar 2022-2023 vinden. Je kan ook het aanbod van de verschillende scholen met elkaar vergelijken.  

Alle secundaire scholen in Antwerpen, Mortsel, Edegem, Boechout, Borsbeek en Wijnegem, GO! Atheneum Irishof in Kapellen, GO!TAK campus Kapellen, GO!TAK campus Stabroek, De Populier in Lier en het GO!Erasmusatheneum in Kalmthout werken met het online aanmeldsysteem 'Meld je aan'.

Let op:

  • Geef enkel de straatnaam in zonder het huisnummer. De scholenzoeker gaat dan automatisch naar het midden van de straat. Je kan daarna inzoomen richting het huisnummer.
     
  • De info over schoolbezoeken en infomomenten is niet meer up to date. Bekijk de website van de school voor de meest recente info. 

Overzicht van de vrije plaatsen schooljaar 2022-2023

Je kan je kind nog inschrijven voor volgend schooljaar in een school die nog vrije plaatsen heeft. Ga naar de school om in te schrijven.

Let op: de vrije inschrijvingsperiode verloopt volgens het principe 'chronologie'. De eerste aan de school is degene die de vrije plaats krijgt.

Errata brochure 

1B van Stedelijk Lyceum Waterbaan campus Rochus verhuist naar Stedelijk Lyceum Waterbaan. Hierdoor kan er niet aangemeld worden voor campus Rochus, maar wel voor 1B voor Stedelijk Lyceum Waterbaan (Waterbaan 159, 2100 Deurne).

Door de huidige coronamaatregelen klopt de info over schoolbezoeken en infomomenten niet meer. Bekijk de website van de school voor de meest recente info.  

Campus Heilige Familie in de Jan Moorkensstraat te 2600 Berchem zal vanaf volgend schooljaar ook een klas 1B inrichten. Dit werd niet vermeld in de brochure.

Overzicht scholen

Op http://www.onderwijskiezer.be vind je extra informatie over alle secundaire scholen.

Overzicht scholen buitengewoon secundair onderwijs

Op het portaal buitengewoon secundair onderwijs vind je  bij 'Info over scholen' een overzicht van alle scholen buitengewoon secundair onderwijs.  

Inschrijven voor het huidige schooljaar (2021-2022)

Heb je nog geen secundaire school voor je kind? Neem dan contact op met de school van je voorkeur om na te gaan of ze nog vrije plaatsen heeft. Inschrijven kan enkel rechtstreeks in de school.

Capaciteit voor het schooljaar 2022-2023

Hieronder vind je de capaciteit van de scholen voor 1A en 1B voor het schooljaar 2022-2023

Capaciteit