Info over scholen

Scholenzoeker

Met deze scholenzoeker kan je gemakkelijk en snel een secundaire school met een aanbod 1A en/of 1B voor het schooljaar 2024-2025 vinden. Je kan ook het aanbod van de verschillende scholen met elkaar vergelijken. 

Alle secundaire scholen in Antwerpen en districten, Boechout, Borsbeek, Duffel, Edegem, Hove, Kontich, Mortsel en Wijnegem en De Populier in Lier werken met het online aanmeldsysteem 'Meld je aan'.

Let op:

 • geef alleen de straatnaam in zonder het huisnummer. De scholenzoeker gaat dan automatisch naar het midden van de straat. Je kan daarna inzoomen richting het huisnummer.
   
 • bekijk de website van de school voor de meest recente info over de schoolbezoeken en infomomenten. 

Overzicht scholen

Op de onderwijskiezer vind je extra informatie over alle secundaire scholen.

Overzicht scholen buitengewoon secundair onderwijs

Op het portaal buitengewoon secundair onderwijs vind je bij 'Info over scholen' een overzicht van alle scholen buitengewoon secundair onderwijs.  

Vrije plaatsen voor schooljaar 2024-2025

Bekijk hier het overzicht van de resterende vrije plaatsen voor het schooljaar 2024-2025. 

 • Klik bij rapport op 'capaciteit en vrije plaatsen'
   
 • Je kan filteren op postcode en op A- en B-stroom 

 

Wijzigingen en aanvullingen brochure schooljaar 2024-2025

 • Campus Heilige Familie pagina 30 - 31. De info over de infomomenten klopt niet. De infomomenten gaan door op zaterdag 23 maart van 10 tot 12 uur en op woensdag 27 maart van 13 tot 15 uur

 • Keerpunt Antwerpen pagina 20 - 21. Op 3 maart vindt er geen infosessie plaats. Ze gaat door op 9 maart van 10 tot 13 uur in Het Paleis, Theaterplein, 2000 Antwerpen. 

 • De Resonant pagina 22 - 23. Het adres van de school klopt momenteel niet. Het juiste, tijdelijke, adres is Nerviërstraat 5, 2018 Antwerpen

 • Huis van het Kind Antwerpen-Kiel pagina 13. Donderdag 18 april is er geen onthaal. Je kan niet langsgaan voor hulp bij het aanmelden van je kind. 

 • Blix pagina 34 - 35. Voor deze school kan je niet meer rechtstreeks aanmelden. Als je je kind voor deze school wil inschrijven meld je je kind aan voor GO! Technisch Atheneum da Vinci Edegem. Contacteer de school voor meer info.  

Inschrijven voor het huidige schooljaar 2023-2024

Je kan je kind nog inschrijven voor het huidige schooljaar in een school die nog vrije plaatsen heeft. Bel de school om te informeren of er nog plaats is en ga naar de school om in te schrijven.