Info over scholen

Scholenzoeker

Met deze scholenzoeker kan je gemakkelijk en snel een geschikte secundaire school vinden voor het schooljaar 2021-2022. Je kan ook het aanbod van de verschillende scholen met elkaar vergelijken.  

Let op! Geef enkel de straatnaam in zonder het huisnummer. De scholenzoeker gaat dan automatisch naar het midden van de straat. Je kan dan inzoomen richting het huisnummer. 

Inschrijven voor het huidige schooljaar (2020-2021)

Ben je momenteel nog op zoek naar een plaats in het eerste jaar van het secundair onderwijs? Neem dan rechtstreeks contact op met de school van je voorkeur. De school zal je informeren of er nog vrije plaatsen zijn en je je kind kan inschrijven. Heeft de school geen vrije plaatsen meer en staat je kind er nog niet op de wachtlijst? Vraag dan naar een mededeling van niet-gerealiseerde inschrijving.

Overzicht scholen

Op http://www.onderwijskiezer.be vind je extra informatie over alle secundaire scholen.

Overzicht scholen buitengewoon secundair onderwijs

Op het portaal buitengewoon secundair onderwijs vind je een overzicht van alle scholen.  
 

Errata 

  • Het adres en het websiteadres van Freinet Middenschool De Pluim die in de scholenlijst zijn opgenomen (p.18-19) zijn niet correct. Je vindt de correcte gegevens in de digitale versie van de scholenlijst
     
  • Onze-Lieve-Vrouwecollege – campus vzw IgnAS (postcode 2000) is samengegaan met het Instituut Dames van het Christelijk Onderwijs - campus vzw IgnAS (postcode 2018 p.2-3). In de scholenlijst worden beiden nog apart vermeld. De nieuwe naam is Onze-Lieve-Vrouwecollege plus. Je vindt de correcte informatie in de digitale versie van de scholenlijst.